Társaságunk

A Deceunincknél innovatív megoldásokat fejlesztünk fenntartható, kis karbonlábnyomú otthonokhoz. Ehhez az alaposan megtervezett PVC profilrendszereinket használjuk és a szabadalmaztatott fa-PVC kompozit Twinson anyagot – nyílászárókhoz, teraszokhoz, homlokzatokhoz és tetőburkolatokhoz. Időtálló, gyönyörű termékek készítése melyek már most megfelelnek a jövő elvárásainak, a vizuális megjelenést, a teljesítményt és a környezet kímélését figyelembe véve – ez a követelésünk magunkkal szemben.

A Deceuninckről

A Deceuninck Csoport a világ második legjobb PVC nyílászáróprofil-gyártója, 3700 alkalmazottal és több mint 90 országbeli értékesítéssel.

ÉRTÉKEINK – HOGYAN DOLGOZUNK A DECEUNINCK CSOPORTNÁL?

A Deceunincknél felelősséget vállalunk az alkalmazottainkért, a környezetünkért és önmagunkért. Így a legfőbb értékeink az őszinteség, a kiváló teljesítmény és a vállalkozói szellemiség.

KÜLDETÉSÜNK – FENNTARTHATÓ OTTHON ÉPÍTÉSE

A Deceunincknél a fenntartható otthonok építésében hiszünk és elkötelezettek vagyunk az innováció, a környezetvédelem és a dizájn iránt. A piacon újítóként vagyunk jelen és a jövőben is azon fogunk do