KÜLDETÉSÜNK – FENNTARTHATÓ OTTHON ÉPÍTÉSE

Időtálló, gyönyörű termékek készítése melyek már most megfelelnek a jövő elvárásainak, a vizuális megjelenést, a teljesítményt és a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe véve – ez a követelésünk magunkkal szemben. Éppen ezért a fejlesztéseink során az innovációra, a környezetvédelemre és a dizájnra fókuszálunk.

Innováció

PVC és fa kompozit anyagainkat a tudomány és évtizedes tapasztalatunk segítségével fejlesztjük. Ezekkel az anyagokkal innovatív megoldásokat nyújtunk nyílászárókhoz, kültéri megoldásokhoz, tetőfedéshez és beltéri megoldásokhoz. Rendszereink könnyen gyárthatók, könnyedén beépíthetők és egyszerűen karbantarthatók.

Környezetvédelem

Azért vagyunk, hogy segítsünk a vásárlóinknak olyan otthonokat építeni, melyekben energiahatékonyabb életet élhetnek. Hosszú élettartamú, egyszerűen karbantartható építkezési termékeket gyártunk kiváló szigetelési tulajdonságokkal. Termékeinket a lehető legalacsonyabb ökológiai lábnyommal készítjük, amelyek teljes mértékben újrahasznosíthatók életciklusuk végén.

Dizájn

Segítünk az embereknek, hogy kifejezhessék a saját stílusukat az építészeti megoldásokon és az otthonuk szépségén keresztül. Segítünk, hogy megóvhassák az otthonukat és a családjukat az időjárás viszontagságaitól. Egyedi színek és minták széles skáláját kínáljuk. Hosszantartó technikai tulajdonságaikkal együtt termékeinknek megjelenése is időtlen, így akár több, mint 50 éves életciklussal rendelkeznek.

Deceuninck-Design.png