Twinson

A ház arculatát a terasz és a kerítés teszi teljessé. Terasz- és kerítésrendszereinket Twinson anyagból készült deszkák alkotják. Ezeket fenyőforgácsból és PVC-ből készítjük, így mindkét anyagból a legjobbat biztosítják: a fa látványát és a PVC ellenállóságát, karbantartásmentességét.

Twinson teraszok

Szeretne olyan teraszt, amely sokáig kitart? A Twinson teraszok ellenállóak, tartósak, miközben nem igényelnek karbantartást. Tartósságukat 25 év garancia szavatolja.

Premium Twinson homlokzatok

A Twinson anyagból készült Premium homlokzati deszkázat ellenálló és nem igényel karbantartást. A szellőzőrendszernek köszönhetően a homlokzat nem csak szigetel, de lélegzik is.

Twinson kerítésrendszer

Tartós és ellenálló kerítést keres szép kivitelben? A Twinson Fencing kerítésrendszer olyan, mintha fából lenne, ugyanakkor nem igényel karbantartást, és akár a 140 km/óra sebességű szélnek is ellenáll.

A Twinson egyedülálló, szabadalmaztatott anyag, amelyben a természet találkozik a modern technológiával. Fát és PVC-t egyaránt tartalmaz, miközben mindkét alkotóelem előnyeit egyesíti — a fa természetes látványát és az általa nyújtott melegség érzetet, valamint a PVC ellenállóságát és karbantartásmentességét. Mik is pontosan az előnyei?

Kiváló ellenállóképesség

PVC tartalmának köszönhetően a szabadalmaztatott Twinson anyagunk rendkívül ellenálló az időjárás hatásaival és az UV-sugárzással szemben. Színe (amely odakinn nagyjából egy hónap elteltével állandósul) sem változik. A fával ellentétben a Twinsont nem fenyegeti a rothadás, és a fakárosító rovaroktól sem kell félnünk.

Hosszú élettartam

A Twinson erős és szilárd anyag, amely nem repedezik, nem görbül és nem ereszkedik meg, ezért akár 25 év garanciát is vállalunk rá.

Minimális karbantartási igény

PVC tartalmának köszönhetően a Twinson gyakorlatilag karbantartásmentes. Felszíne az időjárás hatásainak dacára ugyanolyan jó minőségű és kellemes marad, sok év múltán is. Semmilyen festés vagy bevonat nem szükséges. Az esetleges (pl. grillezés vagy a naptej okozta) foltokat öntözőtömlővel egyszerűen eltávolíthatja, vagy egy nagyobb eső lemossa őket.

Biztonság

A csiszolt, bordázott felület természetes hatást kölcsönöz a deszkáknak, és biztosítja, hogy azok felülete nedvesség esetén is biztonságos maradjon. A Twinson anyagon gyakorlatilag lehetetlen elcsúszni, akár cipőt visel, akár mezítláb van. Az anyag nem forgácsolódik, nem tartalmaz szálkát, így gyermekei számára is biztonságos.
A Twinson kompozit anyag higiéniai szempontból teljesen ártalmatlan, nyugodtan közvetlenül érintkezhet a vízzel (pl. a medence szélén). A legszigorúbb biztonsági szabványoknak is megfelel.

Vonzó látvány

A Twinson anyagban lévő fa rendkívül természetes hatást kölcsönöz neki, amely így kiválóan alkalmas a kültéri használatra, kertbe vagy medencék köré egyaránt. A választékban nyolc természetes színárnyalat szerepel. Ezeknek köszönhetően a Twinson anyagból készült terasszal tökéletességre emelheti kertjét.

Környezetbarát megoldás

A Twinson anyag 100%-ban újrahasznosítható, így gazdaságos és környezetbarát alternatívát jelent a kemény trópusi fákkal szemben. Míg a keményfát csak a veszélyeztetett esőerdőkből kitermelve szerezhetünk, a Twinson kompozit anyag előállításához használt fenyőfa PEFC tanúsított erdőkből származik. Az ilyen tanúsítvánnyal rendelkező erdőkben fenntartható gazdálkodás folyik, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy soha nem vágnak ki több fát, mint amennyit kiültetnek.