Homlokzat- és tetőburkolatok

Az egyszerűen karbantartható homlokzati burkolatok modern megjelenést adnak a háznak, valamint védik a homlokzatot az UV sugárzástól és a sérüléstől. Az 5 különböző burkolat, melyekből választhat: formatervezett és tűzvédelmi funkcióval ellátott Premium alumíniumburkolatok, fahatású, luxuskivitelű Twinson Premium ellenálló burkolatok, karbantartást nem igénylő Premium PVC-burkolatok, gazdaságos Standard PVC-burkolatok és a párkányzatok valamint a deszkázat burkolására szolgáló Murvinyl burkolatok.
 

Premium Twinson homlokzatok

A Twinson anyagból készült Premium homlokzati deszkázat ellenálló és nem igényel karbantartást. A szellőzőrendszernek köszönhetően a homlokzat nem csak szigetel, de lélegzik is.

Premium alumíniumhomlokzat

A Premium alumínium-homlokzatcsempe egy modern és tiszta megoldás, amely állandó védelmet biztosít a környezeti hatásokkal szemben.

Premium PVC-homlokzat

A több színben elérhető Premium PVC-homlokzatburkolat egyszer és mindenkorra megoldja a homlokzat problémáját. A tetszetős külsejű burkolat minimális karbantartást igényel csupán.

Standard PVC-homlokzatok

A PVC-profilokból készült homlokzat rendkívül előnyös választás, legyen szó a könnyű kivitelezésről és karbantartásról, vagy a hosszú élettartamról.

Murvinyl párkány- és álmennyezetburkolatok

Energiát szeretne megtakarítani, egyben megvédené házát a szélsőséges időjárási viszonyoktól? Mindezekre egyben kínál ideális megoldást a külső Murvinyl PVC-burkolat.