A Deceuninckről

A Deceuninck csoport egyike a két legjobb PVC nyílászáró profilokat és építőipari termékeket gyártó vállalatának, és 91 országban tevékenykedik. 3700 teljes állású munkavállaló dolgozik a vállalatnak. A Deceuninck szerepel az Euronext tőzsdén és 2017-ben 687,9 millió euró értékű eladást generált világszerte.

A Deceuninck a fenntartható építkezésre fókuszál. Az PVC extrudálási technológiákra és a szabadalmaztatott Twinson anyagra támaszkodva innovatív termékeket készítünk nyílászárókhoz, kültéri megoldásokhoz, homlokzatokra, tetőburkolásra és belsőépítészethez. Termékeink időtálló elegáns megjelenésük mellett kiemelkedően fenntarthatók is.

Termékeink a fenntartható otthonok építésén túl is hasznosak. A zárt rendszer filozófiánknak köszönhetően úgy fejlesztjük őket, hogy több, mint 50 éves élettartamuk legyen, azután pedig teljes mértékben újrahasznosíthatók és újrafelhasználhatók. Annak érdekében, hogy növeljük a PVC újrahasznosítás kapacitását, Belgiumban, diksmuide-i telephelyünkön beruháztunk egy korszerű újrahasznosító sorra, ami évente akár 45000 tonna PVC-t képes feldolgozni. Az így kapott PVC granulátumot nyersanyagként használjuk fel a nyílászáró profiljaink gyártásához.