A Twinson teraszdeszkák újrahasznosítása

A Terrace, Terrace Massive teraszrendszerek és a Twinson fencing kerítésrendszer deszkái egyaránt 100%-ban újrahasznosíthatók. A Twinson szabadalmaztatott kompozit (WPC) anyag, amelyet műanyag, PEFC-tanúsítású erdőből származó fenyőfa és az anyag tulajdonságait javító adalékanyagok alkotnak.

Kisebb mennyiségű Twinson deszkát nyugodtan kidobhat a szokásos vegyes háztartási hulladékkal együtt, míg nagyobb mennyiségű WPC-hulladékot a helyi hulladékégetőben semmisíthetnek meg. Lehetőség van azonban visszavételre és újrahasznosításra is. Az anyagot becsomagolhatja, majd Twinson terasz forgalmazóján keresztül visszaküldheti nekünk.

A Twinson WPC anyag vizsgálatát független fejlesztő- és tesztlaboratórium, a drezdai Fatechnológiai Fejlesztési és Kutatási Laboratórium [Entwicklungs- und Prüflabor für. Holztechnologie GmbH (EPH)] végezte,és az EN 71-3 európai szabvány szerint minősítette. Kiváló minőségének és biztonságosságának köszönhetően a Twinson teraszból készült újrahasznosított anyag például teljesen biztonságos gyermekjátékok gyártására is felhasználható. Ez azt is jelenti, hogy egyáltalán nem kell aggódnia, ha gyermekeit a Twinson anyagból készült teraszon hagyja játszani. Akkor sem kell megijednie, ha a Twinson anyag a gyerekek szájába kerül.

inbaby