ESSENTIAL TERRACE TERASZOK

Az Essential Terrace teraszok üreges (kamrás) teraszlapokból épülnek fel, amelyek fenyőforgács és PVC keverékéből készülnek. Ez a Twinson teraszok gazdaságos változata. Az Essential Terrace teraszlapok is ellenállók a rovarokkal, fabontó gombákkal és a nedvességgel szemben, ezért 25 év garanciát vállalunk rájuk.  

Extra széles (180 mm), Essential XL kamrás teraszlapokat is kínálunk, amelyek letisztult megjelenést kölcsönöznek teraszának. Jellegzetes felületük egyedi módon töri meg a fényt. 

Forgalmazó keresése a közelben

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

  • Teherbírás: 1400 kg/m2 
  • Dilatáció: 2 mm/m 
  • Alumínium (akár önhordó) szerkezeti rendszer 
  • A párnafák távolsága tengelyirányban 50 cm (Essential XL esetén 40 cm) 
  • Lapvastagság: 28 mm 
  • Hétkamrás rendszer 
  • 8 színből álló színválaszték 
  • Twinson anyagú csattal vagy alumíniumszegőkkel záródó lábazattal 
  • Rögzítés rejtett kapocsrendszerrel 
  • Nincsenek látható csavarok 
További paraméterek megjelenítése
MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

Elfelejtheti az aljzatelőkészítést!

Az alumíniumszerkezetes Twinson terasz bármilyen aljzatra lefektethető. Az állítható oszlopok révén az egyenetlenségek könnyen kiküszöbölhetők. Az önhordó szerkezettel ez a terasz ideális a tetőre, ahol figyelembe kell venni a vízszigetelést.

Sőt, a műanyag kapcsokkal a terasz gyorsan összerakható. A kapcsokat nem kell fúrnia, elég bepattintani a szerkezetbe, majd a teljes teraszt csavarokkal rögzíteni a széleken.

6 TERMÉSZETES SZÍNBEN

6 színárnyalatból választhatja ki, hogy milyen színű legyen a terasza. A lapokszíne a szerelés után idővel kissé kivilágosodik. A színváltozás az jelenti, hogy a deszkák fát tartalmaznak, amely – mint minden természetes anyag – változik. A fával ellentétben azonban a Twinson deszkák nem szürkülnek be. Az installálás után kb. egy hónappal a lapok színe – a PVC-keveréknek köszönhetően – stabilizálódik. 

Az Essential Terrace lapok mindkét oldalát másként csiszoljuk, így a teraszához választhat sima vagy bordázott felületet. Mindkét csiszolási eljárás csúszásgátló felületet biztosít. 

6 TERMÉSZETES SZÍNBEN

25 ÉV GARANCIA

A Twinson teraszlapok PVC és fenyőforgács keverékéből készülnek. Az így kapott kompozit anyag ideális kültéri teraszokhoz, mivel ellenáll a szeszélyes időjárásnak. A Twinson burkolatok a fa érzetét keltik, ugyanakkor ellenállók a rovarokkal, a fabontó gombákkal és a karcolásokkal szemben, és nem repedeznek meg. Tartósságukra 25 év garanciát vállalunk. 

A Twinson lapokból készült kültéri teraszok nem igényelnek felületkezelést vagy olajos ápolást, így karbantartási költségekkel sem kell számolnia. Az anyag csekély mértékű, mindössze 2 mm/m-es tágulása miatt a terasz hő és a nedvesség hatására nem vetemedik. A különálló lapokat kapcsok rögzítik egymáshoz, amelyek elnyelik a deszkák keresztirányú dilatációját.

25 ÉV GARANCIA

Környezetbarát technológia

A Twinson Terrace teraszdeszkák gyártásához kizárólag PEFC-tanúsított erdőből származó fenyőt használunk. A fenyőerdő gyorsan megújul, azért ennek a fatípusnak a használata környezetkímélő. A tanúsítvány ezen felül szavatolja, hogy az erdőből nem termelnek ki annál több fát, mint amennyi időközben ott megterem. A Twinson teraszdeszkák ezen felül teljesen újrahasznosíthatók, és az ártalmatlanságát a gyermekjátékokon végzett tesztekkel azonos módon vizsgálták.

Forgalmazó keresése a közelben
Környezetbarát technológia