Twinson Terrace teraszok

A Twinson Terrace teraszokat üreges teraszdeszkákból épülnek fel, melyek fenyőforgács és PVC keverékéből készülnek. Olyanok, mintha fából volnának, viszont sokkal tartósabbak – a terasz teherbírása 1400 kg/m2. A Twinson Terrace teraszdeszkák ellenállók a rovarokkal, fakárosító gombákkal és a nedvességgel szemben, ezért a deszkákra 25 év garanciát vállalunk.

A Twinson kompozit anyagból készült teraszokat önállóan is összeszerelheti. A teraszdeszkákat az alapprofilhoz műanyag kapcsokkal rögzítheti, amit nem kell csavaroznia, és a végső felületen nem láthatók. A teraszhoz ráadásul nincs szükség egyenes felületre. Az alumínium-alapszerkezettel akár egyenetlen felületen, vagy – önhordó szerkezetként – a tetőn is állhat.

Forgalmazó keresése a közelben

Paraméterek

 • teherbírása 1400 kg/m2
 • nyúlása 2 mm/m
 • kompozit vagy alumínium (önhordó is) szerkezeti rendszer
 • a párnafák távolsága 50 cm a tengelyben
 • a deszka magassága 28 mm
 • Hétkamrás rendszer
 • 2 változatú alapprofil
  • műanyag – nem teherhordó
  • alumínium – teherhordó és nem teherhordó profilok
 • Színválaszték: 8 szín
 • Végződés lábazatban vagy Twinson anyagú fedéllel vagy alumíniumprofillal
 • Maximális teherbírása 1400 kg/m2
 • Rejtett kapcsok szerelési rendszere
  • nincsenek látható csavarok
További paraméterek megjelenítése
Paraméterek

Elfelejtheti az aljzatelőkészítést!

Az alumíniumszerkezetes Twinson terasz bármilyen aljzatra lefektethető. Az állítható oszlopok révén az egyenetlenségek könnyen kiküszöbölhetők. Az önhordó szerkezettel ez a terasz ideális a tetőre, ahol figyelembe kell venni a vízszigetelést.

Sőt, a műanyag kapcsokkal a terasz gyorsan összerakható. A kapcsokat nem kell fúrnia, elég bepattintani a szerkezetbe, majd a teljes teraszt csavarokkal rögzíteni a széleken.

6 természetes színben

Milyen színű lesz a terasza? 6 színárnyalatból választhat. A terasz színe a szerelés után idővel kissé kivilágosodik. A színváltozás azt jelenti, hogy a Twinson deszkák fát tartalmaznak, amely – mint minden természetes anyag – változik. A fával szemben viszont a Twinson deszka nem szürkül el.

A Twinson deszkák mindkét oldalát más-más csiszolással alakítottuk ki. Ezért csak önön múlik, mennyire lesz hangsúlyos bordázat a terasz felületén. Mindkét csiszolási típus csúszásgátló felületű. Kedve szerint választhat a teraszléccel, a terasz színével azonos zárófedéllel vagy alumínium profillal történő lezárás közül.

6 természetes színben

25 év garancia

A Twinson teraszdeszkák PVC és fenyőforgács keverékéből készülnek. Ennek eredménye egy a kültéri teraszok számára ideális kompozit anyag, amely ellenáll az időjárásnak. A Twinson deszkák olyanok, mintha fából készültek volna, a fától eltérően viszont nem támadják meg a rovarok és a fakárosító gombák, nem repedeznek, és szinte teljesen karcállóak. Tartósságukra 25 év garanciát vállalunk.

A Twinson deszkákból készült kültéri teraszok nem igényelnek felületkezelést, sem beeresztést. Ezért aztán a karbantartási kiadásokkal sem kell számolnia. Az anyag csekély mértékű nyúlása miatt a terasz a hő és a nedvesség hatására nem vetemedik. Az egyes deszkák kapcsokkal rögzülnek össze, amelyek elnyelik a deszkák keresztirányú dilatációját.

25 év garancia

Környezetbarát technológia

A Twinson Terrace teraszdeszkák gyártásához kizárólag PEFC-tanúsított erdőből származó fenyőt használunk. A fenyőerdő gyorsan megújul, azért ennek a fatípusnak a használata környezetkímélő. A tanúsítvány ezen felül szavatolja, hogy az erdőből nem termelnek ki annál több fát, mint amennyi időközben ott megterem. A Twinson teraszdeszkák ezen felül teljesen újrahasznosíthatók, és az ártalmatlanságát a gyermekjátékokon végzett tesztekkel azonos módon vizsgálták.

Forgalmazó keresése a közelben
Környezetbarát technológia

Referencia /

Twinson Terrace: Családi ház, Rosice nad Labem

Építész-tervező: Ing. Arch. Karel Rothanzel
Helyszín: Családi ház, Rosice nad Labem
Termék: Twinson Terrace
Szín: barackszínű

Szürke és fehér L-alakú tömb, átrium terasszal és medencével, kerti házikó nyári étkezővel és kültéri kemencével. Minden, amire egy kisgyermekes családnak szüksége lehet. A kertben külön figyelmet érdemel a modern Twinson kompozit anyag, amelyet a teraszhoz és a medence szegélyezéséhez használtunk. Rendkívül stabil és szilárd, a medencéből eredő állandó vízhatással szemben is ellenálló. Kellemes rajta a járás, ugyanis a nap sosem forrósítja fel. Ha pedig a deszkára étel vagy napozókrém miatt zsír kerül, az vízzel  egyszerűen leöblíthető.

Referencia /

Twinson Terrace: Klasszikus megoldás – garantált kényelem

Kiváló ellenálló képesség, egyszerű karbantartás és vonzó megjelenés. A Terrace rendszer mindezt biztosítja, éppen ezért megfelelő megoldás teraszokhoz, járdákhoz vagy medencék köré, ugyanis bármilyen kerthez harmonikusan illeszkedik. Változtassa kertjét, teraszát vagy erkélyét elegáns térré!

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.