Prestige bejárati ajtók

Az 5 kamrás Prestige ajtóprofilok elsősorban hőszigetelt házak bejárati ajtóinak alkalmasak. Kiváló hőszigetelők, és olyan szerkezeti elemeket tartalmaznak, amelyek növelik a betörés elleni védelmet és a sérülésekkel szembeni ellenállást. Tartósságukat 100 000 becsukással teszteljük, ami hozzávetőleg 20 évnyi használatnak felel meg.

Profiljaink minden ajtópanelel használhatók – alumíniummal, műanyaggal és üveggel is. A 40 színváltozatból kiválaszthatja az ajtó betétanyagával tökéletesen harmonizáló árnyalatot.

Forgalmazó keresése a közelben

Paraméterek

 • a hőátbocsátási tényező Uf = 1,5 W/m2K (Mi az Uf?)
 • 5 kamra
 • 76 mm-es beépítési mélység
 • 12-44 mm-es üvegvastagság
 • küszöbmagasság 20 mm (akadálymentes küszöb)
 • Kiváló hőszigetelő tulajdonságok
  • Ud = 1,0 W/m2K (a betétanyag szerint)
 • Utólagos tömítőelemek a küszöbben
 • A perem mélysége 25 mm – nincs páralecsapódás a sarokösszekötésnél
 • Nagyobb stabilitás a nyomás alatt ötvözött horganyzott sarokkapcsoknak köszönhetően
 • 4 különleges színű, alumínium hatású Titanium Plus fóliával
 • Akadálymentes alumíniumküszöb (magassága 20 mm)
 • Ólommentes profilok – CaZn PVC stabilizátorok
További paraméterek megjelenítése
Paraméterek

Sérülésálló és betörésbiztos szerkezet

Elvárás, hogy a bejárati ajtó ne csak az időjárással szemben legyen ellenálló, hanem legyen betörésbiztos is. Ezért a Prestige profilok 2,5 mm vastag acélmerevítéssel és mechanikus sarokkapcsokkal is rendelkeznek. Az ajtópanel a biztonsági kéttalpas lécbe kerül beépítésre. A biztonsági elemek kiegészíthetők integrált többpontos zárral és biztonsági vasalattal is.

Tartósságát 100 000 becsukással teszteltük. Ez megfelel 20 évnyi használatnak, vagyis annyi időnek, amíg a profiljainkkal szerelt ajtónak legalább ki kell tartania.

Forgalmazó keresése
Sérülésálló és betörésbiztos szerkezet

Jól szigetel és akadálymentes

Az 5 kamrás és tömítőelemekkel felszerelt Prestige profilból készült bejárati ajtók nagyban csökkentik a ház hőveszteségét. A jobb hőszigetelésért a Prestige kiegészítő tömítést kapott a küszöbnél és a sarkok környékén. A keret végső hőátbocsátási tényezője (Uf) 1,5 W/m2K, a teljes ajtóé (Ud) akár 1,0 W/m2K a ajtópanel típusa szerint.

A hőveszteséget gátolja a hőhídmentes küszöb is, amely alig 2 cm magas, tehát akadálymentes.

Mennyit takaríthat meg a Prestige-zsel?

Hogyan néznek majd ki az Ön ajtói?

A Prestige profilokba bármilyen betétanyag behelyezhető, és az bármilyen ajtótípusnál használható. Akár az üveg, akár a műanyag vagy az alumínium betétanyagot választja, az a profilunkkal tökéletesen harmonikus lesz. 40 féle színben és dekorban gyártjuk, köztük fém- vagy fautánzatban is.

A lekerekített profilok nemcsak dizájnelemek, hanem jobb vízelvezetők is.

Az ajtó színének kiválasztása
Hogyan néznek majd ki az Ön ajtói?

Referencia /

Lenyűgöző megjelenés és első osztályú minőség

Műanyag bejárati ajtók

Az Deceuninck műanyag bejárati ajtói nem pusztán kiváló minőségükkel, de sokoldalúságukkal és ötletes megoldásaikkal is megörvendeztetik tulajdonosukat. Az Deceuninck bejárati ajtók senkit sem hagynak hidegen! A szín- és dekorációs variációknak csak a fantázia szabhat határt, ajtóit saját elképzelései szerint alkothatja meg.

Deceuninck színrendszer /

Egyedi ajtószínek bármilyen stílushoz

A színes ajtók és ablakok az egész épület architektúráját feldobják, és meghatározzák a homlokzat külalakját is.

Az Deceuninck széles színpalettájáról válogatva a kivitelezési lehetőségek szinte korlátlanok. A színválaszték tökéletesen illeszkedik a modern építészeti trendekhez, ennek köszönhetően teljesen egyedileg tervezhetők az új és a felújítás előtt álló régi épületek. A színezés új, attraktív külsőt kölcsönöz a homlokzatoknak. A színes fóliák használhatók egy vagy mindkét oldalon. A színek sokféleképpen kombinálhatók, az ablakok akár eltérő külsőt kaphatnak a külső és belső oldalukon.

A minőségi és rendkívül ellenálló fóliák a legszigorúbb üzemi elvárások mellett az aktuális dizájn követelményeinek is megfelelnek, árnyalatukat pedig teljes élettartamuk alatt megőrzik. Ezek a felületkezelések különösen ellenállók a hőmérséklet ingadozásával és az UV sugárzással szemben, ápolásuk pedig rendkívül egyszerű. A színskála az ablakprofilokon túl, a kazettás rolókhoz, a tolóajtókhoz és a bejárati ajtókhoz is rendelkezésre áll.

A színváltozatok a különféle építészeti stílusok szerint csoportokba rendeztük, így könnyen kiválasztható az elképzeléseinek megfelelő árnyalat.

Trend Colors

A decens és divatos szürke árnyalatok a nemes gyöngyházas szerkezettel kombinálva kifinomult megjelenést kölcsönöznek az épülettervek kialakításakor.

Architecture Colors*

A Titanium Plus prémium színezés exkluzív alumínium és fém külsője hangsúlyozza a magán- és kereskedelmi épületek modern jellegét.

Classic Colors

Elegáns faerezetű felület különböző színekben; univerzálisan beilleszthető mind a családi házakba, mind a kereskedelmi épületekbe.

Timeless Colors

A tartós színárnyalatokkal kombinált finom faerezet egyediséget kölcsönöz a homlokzatának.

Traditional Colors

A természetes faárnyalatok egyaránt tökéletesen illeszkednek a hagyományos és a modern építészeti stílusokhoz.

Színkonfigurátor

Színkonfigurátorunk segít, hogy mindössze pár kattintással megalkossa az Önnek tetsző homlokzatot. Töltsön fel egy fényképet a házáról, és próbálja ki!

Letöltések

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.