Elegant bejárati ajtók

A bejárati ajtó választja el a külvilágot a privát élettértől, ezért ellenállónak és biztonságosnak kell lennie. A bejárati ajtó egyúttal a ház dísze is, amelynek látványával nap mint nap szembesülünk. Nálunk Ön dönthet arról, milyen benyomást keltsen otthona „ékköve“. És azt tudja, hogy ajtóinkkal energiát takaríthat meg? A Deceuninck ajtói nem pusztán nyílászárók, hanem a minőségi élet szimbólumai. 

Első a biztonság

Akihez már legalább egyszer betörtek, az tudja, hogy sokszor nem is az értékek, hanem a biztonságérzet elvesztése a kritikus tényező. A tolvajok csak az ablakon és az ajtón keresztül juthatnak be a házba vagy lakásba, ezért érdemes a megelőzésre fókuszálni, és betörésbiztos bejárati ajtót választani. 

Az Elegant profiljainkból készült bejárati ajtók bármilyen típusú biztonsági vasalattal kompatibilisek és könnyedén gyárthatók belőlük akár RC2-es biztonsági besorolású ajtók is. 

Első a biztonság

Az otthon melegének megőrzése

Napjainkban anyagi és fenntarthatósági szempontból sem elhanyagolható a nyílászárók energiahatékonysága. A rosszul szigetelő tető mellett az ablakok felelősek a legnagyobb arányban a hőveszteségért, ami akár 25% is lehet. Hőszigetelési szempontból az ablakok és bejárati ajtók esetében nemcsak a minőség, hanem a helyes beszerelés is számít, ezért ezt érdemes szakemberre bízni.  

A Deceuninck innovációjának köszönhetően acélmerevítéses erősítés helyett az ajtóprofilok ThermoFibra üvegszálmerevítéssel is elérhetők, ami megszünteti a hőhidat, és a tokban lévő Forthex merevítővel társítva kiemelkedő, Uf=1,0 W/m2K értéket nyújt tok, szárny és normalizált küszöb kombinációban. Az Elegant ablak- és ajtóprofilok ráadásul különféle vastagságú üvegekkel kombinálhatók, amelyek minden körülmények között optimális zajszűrést biztosítanak. 

Tartós használatra tervezve

A PVC ajtók a legkiválóbb minőségű anyagokból készülnek, így élettartamuk rendkívül hosszú. A Deceuninck 100 000 becsukással teszteli a profilok tartósságát, ami 20 évi használatnak felel meg, vagyis legalább ennyi ideig kitart a profiljainkra szerelt ajtó.  

A bejárati ajtók nagy tömegüknél fogva egy idő után megereszkedhetnek, ami megnehezíti a könnyed nyitást és csukást. Az Elegant ThermoFibra szárnyprofilokkal ellátott bejárati ajtók akár 39%-kal könnyebbek az acélmerevítéses változatokhoz képest. Ez egyben a profil merevségét és stabilitását is fokozza a keskeny kialakítás feláldozása nélkül, azaz változatlan vastagság mellett teszi lehetővé nagyméretű, akár 2,4 méter magasságú ajtók beépítését. 

Tartós használatra tervezve

Stílusos megjelenés

Nem szükségszerű, hogy az otthon dizájnja mindössze a lakáson belül jusson szerephez. A Deceuninck ajtóprofiljaihoz válaszható alumínium, üveg vagy akár epoxi műgyanta ajtópanel is, a különféle szárnykialakításokkal, valamint szín- és dekorvariációkkal kombinálva így szinte bármilyen saját elképzelés megvalósítható, és az egyediséget sugárzó jegyek a bejárati ajtón is megjeleníthetők. 

Az 57 színből álló választék tökéletesen illeszkedik a különféle építészeti stílusokhoz, a színes fóliák pedig sokféleképpen variálhatók, ennek megfelelően a bejárati ajtó akár eltérő színt is kaphat a külső és a belső oldalán.  

A minőségi és rendkívül ellenálló fóliák árnyalatukat a teljes élettartamuk alatt megőrzik a hőmérséklet ingadozásával és az UV-sugárzással szemben, ápolásuk pedig rendkívül egyszerű. A Deceuninck PVC profiljait nem szükséges lakkozni, festeni, vagy speciális ablakápoló szerekkel kezelni. Elegendő víz és kímélő hatású tisztítószerek használata.  

Stílusos megjelenés