Eforte bejárati ajtók

Az 5 kamrás Eforte ajtóprofilok hőszigetelő tulajdonsága kiváló. Alkalmas passzívházakhoz is, és azokra a helyekre, ahol az energiatakarékosság a legfőbb szempont. A szerkezeti fejlesztésnek köszönhetően biztonságot nyújt otthonának – ellenálló a betöréssel és a vandalizmussal szemben. Tartósságát 100 000 becsukással teszteltük: ez 20 évnyi használatnak felel meg.

Az Eforte ajtóprofilokba kiválóan alkalmasak az alumíniumbetétek, a sajtolt műgyanta és az üveg is. A betétanyag kerülhet akár a profillal egy síkba is, így elegáns és formatervezett ajtók készülhetnek. A profilok minden betétanyaggal összhangba kerülnek – erről 40 szín ill. dekor gondoskodik.

Forgalmazó keresése a közelben

Paraméterek

 • a hőátbocsátási tényező Uf = 1,3 W/m2K (Mi az Uf?)
 • 5 kamra
 • 84 mm-es beépítési mélység
 • akár hagyományos 24-56 mm-es betétanyaggal
 • átfedő betétanyag: 43-78 mm
 • küszöbmagasság: 20 mm (akadálymentes küszöb)
 • Kiváló hőszigetelő tulajdonságok
  • Uf = 1,3 W/m2K
  • Ud = 0,6 W/m2K (a betétanyag szerint)
 • Vízvezetős betétanyag lehetősége
 • Nagyobb stabilitás a nyomás alatt ötvözött horganyzott sarokkapcsoknak köszönhetően
 • Akadálymentes alumíniumküszöb (magassága 20 mm)
 • Utólagos tömítőelemek a küszöbben
 • Ólommentes profilok – CaZn PVC stabilizátorok
 • A vasalat állítható hézagja 2 változatú hamis oszlophoz: 16 és 20 mm
 • A keretmerevítés alkalmas az elektromos ajtónyitáshoz
  • megmunkálás nélkül, elfordítható a vasalat rögzítéséhez
 • Elérhető 40 színben
  • 4 különleges színű, alumínium hatású Titanium Plus fóliával
További paraméterek megjelenítése
Paraméterek

Biztonság és tartósság: 20 év "tesztüzem"

A bejárati ajtók adják otthona biztonságát. Ezért az Eforte profilok acélmerevítéssel készülnek. A sarkok ellenállását a horganyzott ötvözet növeli. Ezekkel az elemekkel és a biztonsági kétsarkos üvegezőléccel az ajtó betörésbiztossá és a mechanikus sérülésekkel szemben ellenállóvá válik.

Tartósságát 100 000 becsukással teszteltük. Ez megfelel 20 évi használatnak – legalább ennyi ideig kitart a mi profiljainkkal szerelt ajtója.

A biztonság integrált többpontos biztonsági vasalattal és zárral tovább növelhető.

Forgalmazó keresése a közelben
Biztonság és tartósság: 20 év

Kiváló hőszigetelő tulajdonság

Az Eforte bejárati ajtók a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek ajánlataink közül. A betét lehet üvegezett, vagy akár 78 mm vastag betétanyag. Az Eforte ajtóprofilokat ezen felül minimális karbantartási igényű különleges tömítéssel láttuk el, amely megakadályozza a hőveszteséget és a csapadék beszivárgását. A keret hőátbocsátási tényezője (Uf) 1,3 W/m2K, a teljes ajtóé pedig (Ud) akár 0,6 W/ m2K a betétanyag típusa szerint.

A hőveszteséget gátolja a hőhídmentes megszakított hőhidas küszöb is, amely alig 2 cm magas, így akadálymentes közlekedést biztosít.

Mennyit takaríthat meg az Eforte-val?

Easystep, egy valóban akadálymentes küszöb

Az új Easystep küszöb magassága, amely erkély-, terasz- és bejárati ajtókhoz használható, 0 cm. A küszöb a padlózatba van süllyesztve, így nem jelent akadályt a roller, járókeret vagy kerekesszék számára. A küszöb szerkezete lehetővé teszi pót biztonsági elemek elhelyezését is a betörésvédelem növelése céljára. Az Eforte rendszer kiváló hőszigetelési tulajdonságát (a tok hőátbocsátási tényezője Uf = 0,95 W/m2.K) ez az akadálymentes küszöb nem rontja le.

Elegáns külső

Az Eforte profilok ajtópanele akár az ajtószárnnyal egy síkban is lehet – átfedő ajtópanelel. Az átfedő betétanyagú ajtók elegánsak és formatervezettek. Az ajtópanel lehet alumínium, üveg vagy akár epoxi műgyanta, a profil minden változathoz jól illeszkedik. Akár 40 különböző színből és dekorból választhat. Az elegáns formatervet a profilok lekerekített élei is hangsúlyozzák, melyek nem csak szépek, de egyben kiváló vízelvezetők is.

Az Eforte profilok minden ajtótípushoz alkalmasak: egyszárnyú és többszárnyú ajtók, hamis és valódi oszlopos, befelé vagy kifelé nyíló ajtókhoz egyaránt.

Az ajtó színének kiválasztása
Elegáns külső

Referencia /

Lenyűgöző megjelenés és első osztályú minőség

Műanyag bejárati ajtók

Az Deceuninck műanyag bejárati ajtói nem pusztán kiváló minőségükkel, de sokoldalúságukkal és ötletes megoldásaikkal is megörvendeztetik tulajdonosukat. Az Deceuninck bejárati ajtók senkit sem hagynak hidegen! A szín- és dekorációs variációknak csak a fantázia szabhat határt, ajtóit saját elképzelései szerint alkothatja meg.

Deceuninck színrendszer /

Egyedi ajtószínek bármilyen stílushoz

A színes ajtók és ablakok az egész épület architektúráját feldobják, és meghatározzák a homlokzat külalakját is.

Az Deceuninck széles színpalettájáról válogatva a kivitelezési lehetőségek szinte korlátlanok. A színválaszték tökéletesen illeszkedik a modern építészeti trendekhez, ennek köszönhetően teljesen egyedileg tervezhetők az új és a felújítás előtt álló régi épületek. A színezés új, vonzó külsőt kölcsönöz a homlokzatoknak. A színes fóliák használhatók egy vagy mindkét oldalon. A színek sokféleképpen kombinálhatók, az ablakok akár eltérő színt is kaphatnak a külső és belső oldalukon.

A minőségi és rendkívül ellenálló fóliák a legszigorúbb üzemi elvárások mellett az aktuális dizájntrendeknek is megfelelnek, árnyalatukat pedig teljes élettartamuk alatt megőrzik. Ezek a felületkezelések különösen ellenállók a hőmérséklet ingadozásával és az UV sugárzással szemben, ápolásuk pedig rendkívül egyszerű. A színskála az ablakprofilokon túl a tolóajtókhoz és a bejárati ajtókhoz is rendelkezésre áll.

A színváltozatok a különféle építészeti stílusok szerint csoportokba rendeztük, így könnyen kiválasztható az elképzeléseinek megfelelő árnyalat.

Trend Colors

A decens és divatos szürke árnyalatok a nemes gyöngyházas szerkezettel kombinálva kifinomult megjelenést kölcsönöznek az épülettervek kialakításakor.

Architecture Colors*

A Titanium Plus prémium színezés exkluzív alumínium és fém külsője hangsúlyozza a magán- és kereskedelmi épületek modern jellegét.

Classic Colors

Elegáns faerezetű felület különböző színekben; univerzálisan beilleszthető mind a családi házakba, mind a kereskedelmi épületekbe.

Timeless Colors

A tartós színárnyalatokkal kombinált finom faerezet egyediséget kölcsönöz a homlokzatának.

Traditional Colors

A természetes faárnyalatok egyaránt tökéletesen illeszkednek a hagyományos és a modern építészeti stílusokhoz.

Színkonfigurátor

Színkonfigurátorunk segít, hogy mindössze pár kattintással megalkossa az Önnek tetsző homlokzatot. Töltsön fel egy fényképet a házáról, és próbálja ki!

Letöltések

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.