Arcade bejárati ajtók

A 4 kamrás Arcade ajtóprofilok elsősorban családi házak bejárati ajtóinak alkalmasak. Nem terhelik meg a pénztárcát, emellett biztonságosak és kiváló hőszigetelők.

Az Arcade profilokba bármilyen ajtópanel behelyezhető: műanyag, üveg vagy alumínium. Megjelenésük könnyen összhangba hozható az épülettel, ugyanis 36 különböző dekorral készülnek.

Forgalmazó keresése a közelben

Paraméterek

  • a hőátbocsátási tényező Uf = 1,6 W/m2K (Mi az Uf?)
  • 4 kamra
  • 71 mm-es beépítési mélység
  • 12-44 mm-es üvegvastagság
  • küszöbmagasság 20 mm (akadálymentes küszöb)
  • Gazdaságos profil nagyívű építészeti tervekhez
  • Akadálymentes alumíniumküszöb (magassága 20 mm)
  • Utólagos tömítőelemek a küszöbben
  • Ólommentes profilok – CaZn PVC stabilizátorok
További paraméterek megjelenítése
Paraméterek

Ellenálló és biztonságos bejárati ajtók

Az ajtóprofilokat 100 000 becsukással teszteltük. Miért ennyiszer? Mert a 100 000 becsukás felel meg 20 évnyi ajtóhasználatnak. Legalább ennyi ideig tartanak ki ajtóprofiljaink.

Az Arcade profilok 2,5 mm vastag acélmerevítéssel vannak megerősítve, és biztonsági kéttalpas üvegezőléccel rendelkeznek. Igény esetén szabadalmaztatott mechanikus sarokkapcsokkal is felszerelhetők, amellyel az ajtók még stabilabbak és betörésbiztosabbak lesznek. Ezen felül beépíthető még integrált többpontos zár és biztonsági vasalat is.

Forgalmazó keresése
Ellenálló és biztonságos bejárati ajtók

Jól szigetel és akadálymentes

Az Arcade profilokba bármilyen ajtópanel behelyezhető – műanyag, üveg vagy alumínium. Ezzel a profil mindig összhangban áll, ugyanis 36 színváltozatból választhatunk, köztük a fautánzatból vagy az alumíniumból is.
A profilok lekerekítettek, ez egyrészt a dizájn része, de a vízelvezetést is segíti.

Az ajtók lehetnek egy- vagy kétszárnyúak, kiegészülhetnek álosztóval vagy osztóval , lehetnek befelé vagy kifelé nyílók. Ne ragozzuk: az Arcade profilok bármilyen ajtótípushoz megfelelők.

Mennyit takaríthat meg az Arcade-val?

A külső bármilyen betétanyaghoz jól illeszkedik

Az Arcade profilokba bármilyen ajtópanel behelyezhető – műanyag, üveg vagy alumínium. Ezzel a profil mindig összhangban lesz, ugyanis 36 színváltozatból választhatunk, köztük a fa- vagy fémutánzatból is. Az ajtók lehetnek egy- vagy kétszárnyúak, kiegészülhetnek hamis vagy valós oszloppal, lehetnek befelé vagy kifelé nyílók. Egyszerűen: az Arcade profilok bármilyen ajtótípushoz megfelelők.

A profilok lekerekített alakúak. Ezek nemcsak a dizájn részei, hanem a jobb vízelvezető képessége miatt is használjuk.

Színkonfigurátor megjelenítése
A külső bármilyen betétanyaghoz jól illeszkedik

Referencia /

Lenyűgöző megjelenés és első osztályú minőség

Műanyag bejárati ajtók

Az Deceuninck műanyag bejárati ajtói nem pusztán kiváló minőségükkel, de sokoldalúságukkal és ötletes megoldásaikkal is megörvendeztetik tulajdonosukat. Az Deceuninck bejárati ajtók senkit sem hagynak hidegen! A szín- és dekorációs variációknak csak a fantázia szabhat határt, ajtóit saját elképzelései szerint alkothatja meg.

Deceuninck színrendszer /

Egyedi ajtószínek bármilyen stílushoz

A színes ajtók és ablakok az egész épület architektúráját feldobják, és meghatározzák a homlokzat külalakját is.

Az Deceuninck széles színpalettájáról válogatva a kivitelezési lehetőségek szinte korlátlanok. A színválaszték tökéletesen illeszkedik a modern építészeti trendekhez, ennek köszönhetően teljesen egyedileg tervezhetők az új és a felújítás előtt álló régi épületek. A színezés új, vonzó külsőt kölcsönöz a homlokzatoknak. A színes fóliák használhatók egy vagy mindkét oldalon. A színek sokféleképpen kombinálhatók, az ablakok akár eltérő színt is kaphatnak a külső és belső oldalukon.

A minőségi és rendkívül ellenálló fóliák a legszigorúbb üzemi elvárások mellett az aktuális dizájntrendeknek is megfelelnek, árnyalatukat pedig teljes élettartamuk alatt megőrzik. Ezek a felületkezelések különösen ellenállók a hőmérséklet ingadozásával és az UV sugárzással szemben, ápolásuk pedig rendkívül egyszerű. A színskála az ablakprofilokon túl a tolóajtókhoz és a bejárati ajtókhoz is rendelkezésre áll.

A színváltozatok a különféle építészeti stílusok szerint csoportokba rendeztük, így könnyen kiválasztható az elképzeléseinek megfelelő árnyalat.

Trend Colors

A decens és divatos szürke árnyalatok a nemes gyöngyházas szerkezettel kombinálva kifinomult megjelenést kölcsönöznek az épülettervek kialakításakor.

Architecture Colors*

A Titanium Plus prémium színezés exkluzív alumínium és fém külsője hangsúlyozza a magán- és kereskedelmi épületek modern jellegét.

Classic Colors

Elegáns faerezetű felület különböző színekben; univerzálisan beilleszthető mind a családi házakba, mind a kereskedelmi épületekbe.

Timeless Colors

A tartós színárnyalatokkal kombinált finom faerezet egyediséget kölcsönöz a homlokzatának.

Traditional Colors

A természetes faárnyalatok egyaránt tökéletesen illeszkednek a hagyományos és a modern építészeti stílusokhoz.

Színkonfigurátor

Színkonfigurátorunk segít, hogy mindössze pár kattintással megalkossa az Önnek tetsző homlokzatot. Töltsön fel egy fényképet a házáról, és próbálja ki!

Letöltések

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.