A Deceuninck lesz a Alpecin – Fenix profi kerékpárcsapat új társszponzora

Picture-Francis-Van-Eeckhout-and-Philip-Roodhooft.jpeg

A Deceuninck büszkén jelenti be, hogy 2022-től szponzori együttműködésre lép az Alpecin–Fenix istállóval. Az új elköteleződés tovább mélyíti a vállalat hitét a kerékpározás erejében. A férfi profi kerékpárcsapat társszponzorálása mellett, a belga ablakprofilgyártó cég szponzorálja az istálló mountainbike-, cyclocross és női kerékpáros profi csapatát is. A női kerékpársport és -sportolói pályafutások támogatása tökéletes összhangban van a Deceuninck sokszínűséggel és a nemek közötti egyenlőséggel kapcsolatos alapvető értékeivel.

2022 januárjától a Deceuninck társul a Philip és Christoph Roodhooft irányításával működő Alpecin  – Fenix csapattal. Mathieu van der Poel vezetésével a csapat elsősorban a tavaszi hagyományos futamok sikerére koncentrál. Mindemellett az olyan sprinterekkel, mint Jasper Philipsen és Tim Merlier, Grand Tour szakaszgyőzelmekre is törekszik. A tervek szerint a cyclocross és a mountain bike versenyeken is értékes eredményeket hoz majd.

2021 végéig a Deceuninck még a Wolfpack fő szponzora. A vállalat köszönettel adózik a Wolfpackkal közös, inspiráló, hihetetlen pillanatokban gazdag elmúlt három évért.

Francis Van Eeckhout, a Deceuninck Csoport vezérigazgatója így kommentálta az új megállapodást - „Nagy öröm számunkra az Alpecin – Fenixszel kötött partnerség. A fiatal tehetségek támogatása és a női kerékpározás erősítése közös értékeink. Én személy szerint nagyon várom a tavaszi klasszikus futamokat, kiváltképp pedig a Flandriai Túrát. Hiszünk, hogy az Alpecin–Fenix csapattal szoros együttműködésben márkánk az egész szezonban kiemelkedik majd.”

„Örülünk, hogy partnerségre léphetünk a Deceuninck vállalattal. Az elmúlt néhány évben robbanásszerű fejlődésen mentünk keresztül, de még messze nem járunk az út végén. A Deceuninck csatlakozása jelenlegi partnereink mellé megerősíti jelenlegi pozíciónkat, és egyben utat nyit jövőbeli ambícióink megvalósításához. Belga nemzetközi vállalatként megértik a folyamatos tökéletességre törekvő ambíciónkat. Így biztos vagyok benne, hogy szponzorpárként remekelni fogunk.” – tette hozzá Philip Roodhooft, az Alpecin – Fenix vezetője.


 

A Deceuninck-ről

Az 1937-ben alapított Deceuninck egyike a három legjelentősebb önálló PVC és alumínium nyílászáró profilokat gyártó vállalatnak. A Belgiumban, Hooglede-Gitsben található, vállalat tevékenysége három földrajzi szegmensre osztható: Európa, Észak-Amerika, valamint Törökország és a feltörekvő piacok. A Deceuninck 15, vertikálisan integrált gyártóegységgel működik, melyek 21 raktározási és forgalmazási egységgel kiegészülve garantálják, hogy a cég partnereit megfelelő időben és minőségben szolgálhassák ki. A Deceuninck nagy hangsúlyt fektet a megbízhatóságra, az innovációra és a fenntarthatóságra. A Deceuninck a brüsszeli Euronext tőzsdén („DECB”) jegyzett vállalat.

Sajtókapcsolatok MorphoCom: Köteles Kriszti • T +36 30 510 8122 • koteles.kriszti@morpho.hu