Premium Twinson homlokzati burkolatok

A Twinson kompozit anyagból készült homlokzat a fa megjelenését ötvözi a PVC tartósságával. Karbantartásmentes és ellenáll a rovaroknak, a penésznek és a nedvességnek. A Twinson Premium homlokzatú házak falai lélegeznek. Ezt szellőzőrácsok rendszere biztosítja, ezen áramlik át a levegő, ami elvezeti a nedvességet.

Forgalmazó keresése a közelben

Paraméterek

 • könnyen összeszerelhető
 • karbantartásmentes WPC Twinson anyag
 • átszellőztető rendszer
 • robusztus dupla falú szerkezet

Twinson zárt rendszerek

 • Megfelel a „B2” tűzvédelmi osztály követelményeinek
 • Integrált szellőztetés – szellőztetett és lélegző homlokzat, biztosított a nedvesség- és a hőelvezetés
 • Könnyen összeszerelhető  különleges, szabadalmaztatott kapcsok, rejtett rögzítés
 • Vékony – új épületeknél és épületfelújításnál egyaránt alkalmas
 • Szerkezet támfalakkal
 • Lambériarendszer – a homlokzati elemek automatikus párhuzamosítása
 • Záróprofilok tökéletes felületkezeléssel
  • eloxált alumíniumprofilok fekete, barna és ezüst színben, vagy Twinson anyagból készült profilok (édesgyökér, kéreg, tőzeg, palakő)
 • Használható külső szigetelésként vagy önállóan, egyszerű burkolatként
 • Kapható 6 m hosszú, 167 mm széles változatban, anyagigény: 6 m/m2

Twinson nyitott rendszerek

 • Vékony – új épületeknél és épületfelújításnál egyaránt alkalmas
 • Átszellőztetett homlokzat – a nedvesség és a hőmérséklet elvezetésére
 • Használható külső szigetelésként vagy önállóan, egyszerű burkolatként
 • A Twinson anyagból és a minőségi eloxált alumíniumból készült robusztus burkolatoknál mindkét anyagot a hosszú élettartam jellemzi
 • Fekete összeszerelő profilok a harmonikus külsőért
 • Kapható 3 m hosszú, 83 mm széles változatban, anyagigény: 12 m/m2
 • Csavarokkal rögzíthető
További paraméterek megjelenítése

Kétféle dizájn és négy szín

A Twinson Premium homlokzati burkolat egyaránt használható zárt vagy nyitott homlokzatként. A két változat közötti különbség a hézagok méretében és a felhasznált lamellákban van. Míg a zárt homlokzat egyes elemei szorosan illeszkednek egymáshoz, a nyitott homlokzat lamellái között hézagok találhatók, így utóbbi esetben kisebb az anyagigény. A deszkák mindkét esetben tájolhatók vízszintesen és függőlegesen is.

A Twinson Premium burkolatokat négy természetes színben kínáljuk: édesgyökér, kéreg, tőzeg és palakő árnylatokban. A homlokzatok élzárása teszi tökéletessé a formatervet – eldöntheti, hogy a fekete vagy barna alumínium-fedőprofilt, esetleg a Twinson anyagból készült profilt használja.

Kétféle dizájn és négy szín

Ellenálló PVC famintázattal

A Twinson anyagot fenyőforgácsból és PVC-ből gyártjuk. Az eljárás eredménye egy fautánzatú homlokzati burkolat, amely kezelést és karbantartást nem igényel. A Twinson Premium homlokzat ellenáll az időjárás  hatásainak, az UV sugárzásnak, a fakárosító gombáknak, rovaroknak, és korhadásra sem hajlamos.

Az egyes burkolati elemek dupla falú szerkezettel készülnek, melynek köszönhetően igen stabilak és ellenállók. A tartóssághoz járul hozzá az alapszerkezet is.

Kérdezzen rá a burkolatok árára
Ellenálló PVC famintázattal

Könnyen összeállítható

A Twinson Premium homlokzati burkolatot egyedül is felszerelheti hétköznapi szerszámokkal. Az egyes elemek rejtett kapcsokkal rögzíthetők a szerkezethez, így a homlokzat küllemét nem zavarják. A zárt homlokzat felszerelését lambériarendszer könnyíti meg.

Felelősen a környezetért

A Twinson anyag gyártásakor gondolunk a környezetre is. Fenyőfát használunk, mert a fenyő aránylag gyorsan nő, így a kitermelt faállomány helyén az erdő gyorsan megújul. A fát PEFC-tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből szerezzük be, ez garantálja, hogy az erdőből nem termelnek ki több fát, mint amennyi időközben nő. A Twinson anyag ráadásul teljesen újrahasznosítható.

Forgalmazó keresése a közelben
Felelősen a környezetért

Lélegző homlokzat

A Twinson Premium homlokzat alsó és felső élei, valamint az ablakok szegélye alumínium-szellőzőrostélyban végződnek. Ennek köszönhetően a burkolat alatt áramlik a levegő, elvezetve a nedvességet. Ezzel együtt a homlokzat javítja a hőszigetelést, megakadályozza a hőveszteséget, így csökkenti az energiaköltségeket.

A Twinson Premium homlokzati burkolat használható díszburkolatként vagy a külső hőszigetelés részeként. Megfelelő hőszigeteléssel akár 20%-kal is csökkenthető a hőveszteség.

Referencia /

PVC alapú Premium homlokzatburkolat

Attraktív, funkcionális és ápolásmentes

A PVC alapú Premium homlokzatburkolatok rendkívül gazdag színválasztékban érhetők el, amelyek ráadásul megegyeznek az Deceuninck cég rengeteg időtálló nyílászáró-szín kínálatával. Kiváló minőségű felületkialakításuknak köszönhetően a burkolatprofilok ápolása roppant egyszerű. Merítsen ihletet az általunk megvalósított projektekből.

Referencia /

Családi ház, Kopřivnice

Építész-tervező: Lukáš Tecl – Atelier T&F
Termék: Twinson Premium homlokzati burkolat, Twinson Terrace+ burkolat

Ezt a különleges családi házat a Tugendhat-villa ihlette; a gyakorlatilag teljes egészében funkcionalista épület zavartalan kilátást biztosít a Beszkidekre és a Radhošť-hegyre. A ház arculatát jelentős mértékben meghatározó jellegzetes elem a modern, kompozit anyagból készült Twinson Premium szellőző homlokzati burkolat. Az anyag teraszokhoz tervezett változatát, a Twinson Terrace+-t használták a medence burkolataként, a szomszédos teraszhoz, a lépcsőkhöz és a tóhoz vezető mólón is. A kompozit anyag előnyei a vonzó megjelenésen kívül a rendkívül alacsony karbantartási költség és a hosszú élettartam.

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.