Újrahasznosított anyagok használata a műanyag ablakok gyártásában

Az újrahasznosított PVC-ről sok mendemonda kering, ezek azonban meglehetősen távol állnak a valóságtól. Valamennyi ablak- és ajtóprofilunk gyártásában fokozatosan bevezetjük a 100%-ban újrahasznosított EcoPowerCore anyagot, amelynek nagyobb a homogenitása az elsődleges anyagénál (szűz PVC), és ennek köszönhetően rendkívül jól ellenáll az időjárás hatásainak, valamint kiváló hőszigetelő. A kedvező árú anyag exkluzív megjelenésű és környezetkímélő.

Az újrahasznosított PVC-granulátumból készülő, kiváló tulajdonságokkal rendelkező EcoPowerCore anyagot az Deceunick saját, korszerű újrahasznosító gyártósorain állítjuk elő Belgiumban, így annak minősége és kezelése a teljes gyártási ciklus során az ellenőrzésünk alatt áll. Az EcoPowerCore tulajdonságait és vegyi összetételét emellett független szakértői szervek is felügyelik és ellenőrzik.

Az EcoPowerCore anyagból készült profilok megjelenése semmiben sem tér el a szűz PVC-ből gyártott profilokétól. A koextrudálás elnevezésű egyedülálló technológiának köszönhetően ugyanis vékony réteg fehér szűz PVC-vel vonjuk be az újrahasznosított anyagból készült magot. Az elsődleges és az újrahasznosított anyagból készült profilok megjelenése így tökéletesen azonos.