Elegant – csúcstechnológia és korszerű formatervezés

Az Elegant ablakrendszer az újrahasznosított EcoPowerCore anyagból készült magnak köszönhetően az alumínium ablakprofilok kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, környezetbarát alternatívája. Az Elegant termékeket az egyedi formatervezés mellett a kiváló, Uf = 0,93 W/m2K-es hőátbocsátási érték teszi előnyössé. A 76 mm-es beépítési mélységével az ablakrendszer az új építésű és a felújítandó épületek által támasztott követelményeknek egyaránt megfelel.
 
 
A RedDot dizájndíjas és Német Dizájn Díjas Elegant ablakprofil minimalista formatervezésével, keskeny, síkban futó kialakításával, sima átfedéseivel, új típusú szögletes üvegezőléceivel, valamint választható alumínium takaróelemeivel, illetve megfelelő díszelemeivel egy kifinomult rendszert képez. Az új generációs fejlesztésű termék megjelenésének köszönhetően az alumínium ablakok kiváló alternatívája lehet. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS KAPCSOLATFELVÉTEL

40 szín és hatás variáció

 • 40-féle színű és mintázatú fólia
 • Modern, szürke fóliák széles választéka
 • Szürke mag a fémhatás érdekében.
40 szín és hatás variáció

Dizájn Oscar-díjas PVC ablakprofil

A piac legkeskenyebb PVC profilja lenyűgöz minimalista vonalvezetésével és modern megjelenésével. Az Elegant keskeny, síkban futó kialakításával, sima átfedéseivel, új típusú szögletes üvegezőléceivel, valamint választható alumínium takaróelemeivel, illetve megfelelő díszelemeivel egy kifinomult rendszert képez. A RedDot dizájndíjas és Német Dizájn Díjas PVC ablakprofilok az alumínium ablakok kiváló alternatívái. Bármilyen modern alumínium-homlokzathoz illeszkedik.


reddot.jpg
Dizájn Oscar-díjas PVC ablakprofil

Környezetbarát mag: EcoPowerCore újrahasznosított PVC-ből

Fenntarthatóság, minőség, jobb mechanikai tulajdonságok többletköltségek nélkül

Az EcoPowerCore technológia hozzájárul a környezet védelméhez is. Az EcoPowerCore a Belgiumban található diskmuide-i újrafeldolgozó üzemünkben készül, és 100%-ban újrahasznosított PVC-ből készül. Az újrahasznosított PVC minde kilogrammja 2 kg CO2 kibocsátását előzi meg.

Környezetbarát mag: EcoPowerCore újrahasznosított PVC-ből

Maximális fénymennyiség

A kifejezetten karcsú Elegant profilokból készült ablakok még több fényt engednek be a helyiségbe. A speciális ragasztási technológia különösen nagy, mégis stabil ablakok kialakítását teszi lehetővé, amelyek gyönyörű napfényes belső tereket eredményeznek.

Maximális fénymennyiség

Paraméterek

 • 76 mm-es beépítési mélység, 6-kamrás rendszer középtömítővel
 • Kiváló hőátbocsátás: Uf = 0,93 W/m²K
 • Háromrétegű üvegezéssel kombinálva lefekteti az energiatakarékos háztartás alapjait
 • Akár 70 mm-es üvegezhetőséggel, amely lehetővé teszi a rendkívüli hőszigetelésű üvegek használatát is
 • Egyenes és vízvetős változatban is elérhető kialakítás
 • Az RC2-es ellenállási osztály követelményeinek megfelelő betörésvédelem
 • Egylábas üvegezőlécek az egyszerű üvegezhetőségért
 • A speciális ragasztási technológia különösen nagy, mégis stabil ablakok kialakítását teszi lehetővé
 • Az üvegezés szilárdsága nem csak a hő-, hanem a zajszigetelés szintjét is emeli
 • 40-féle színű és mintázatú fóliák pl.: szürke széles választéka
MŰSZAKI TULAJDONSÁGOK

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.