Twinson Massive teraszok

A Twinson Massive név annyit tesz: masszív teraszdeszkák. Ezek ideálisak a medencék mellé épülő teraszokhoz. Bármilyen formára levághatók, és az elfordítható rozsdamentes kapcsokkal könnyen úgy forgathatók, hogy tükrözzék a medence alakját.

A Twinson Massive teraszdeszkát fa és PVC-kompozit anyagból gyártjuk. Az ilyen deszkából készült terasz ezért olyan, mintha fából lenne, ugyanakkor rendkívül ellenálló. Teherbírása 1400 kg/m2, és ellenáll a rovaroknak és a nedvességnek. A terasz időtállóságára 25 év garanciát vállalunk.

Forgalmazó keresése a közelben

Paraméterek

 • teherbírása 1750 kg/m2
 • nyúlása 2 mm/m
 • kompozit vagy alumínium (önhordó) szerkezeti rendszer
 • a párnafák távolsága 50 cm a tengelyben
 • a deszka magassága 20 mm
 • Masszív és robusztus – nincsenek üreges kamrák
 • Összeszerelése rejtett kapcsokkal történik 
  • nincsenek látható csavarok
 • Elfordítható szerelőkapcsok – a teraszdeszkák a támszerkezettel szemben derékszögelés nélkül is lerakhatók
 • Három típusú alumíniumprofil a támszerkezethez
  • kapható önhordó támszerkezet is a lebegő lerakáshoz
 • Hosszanti nyúlás csak 2 mm 1 m-en
  • 50%-kal kisebb, mint az üreges deszkáké
 • Teherbírása 1400 kg/m2 a felületi terhelésnél
 • A teraszdeszkák szélessége 140 mm (hasznos szélesség 145 mm)
 • A hézagok szélessége 4,5 mm
 • A deszkák hossza 4,5 és 6 m
 • Az alátétprofil telepítési távolsága 40 cm
További paraméterek megjelenítése
Paraméterek

6 szín és kétféle felületcsiszolás

A Twinson Massive teraszdeszkákat 6 természetes színben gyártjuk. Az Ön által választott szín a felszerelés után idővel kissé világosabbá válik, ami egyáltalán nem jelent rosszat. A színváltozás azt jelenti, hogy a Twinson deszkák fát tartalmaznak, amely – mint minden természetes anyag – változik. A fával szemben viszont a Twinson deszka nem szürkül be. A szerelés után nagyjából egy hónappal a deszkák színe – a PVC-keveréknek köszönhetően – állandósul.

A Twinson Massive deszkákat minden oldalról másként csiszoljuk. Ezért csak Önön múlik, hogy a terasz felületének a sima vagy a peremes oldalt választja. Mindkét csiszolási típus csúszásgátló felületet ad.

6 szín és kétféle felületcsiszolás

Környezetbarát gyártás

A Twinson teraszdeszkák gyártásához kizárólag PEFC-tanúsított erdőből származó fenyőt használunk. A fenyőerdő gyorsan megújuló, ezért ennek a fatípusnak a használata környezetbarát. A tanúsítvány ezen felül szavatolja, hogy az erdőből nem termelnek ki annál több fát, mint amennyi időközben megterem. A Twinson teraszdeszkák ezen felül teljesen újrahasznosíthatók, és az ártalmatlanságát a gyermekjátékokon végzett tesztekkel azonos módon vizsgálták.

Forgalmazó keresése a közelben
Környezetbarát gyártás

Fenyő és PVC ellenálló elegye

A masszív Twinson Massive teraszdeszkákat fenyőfaforgács és PVC keverékéből gyártjuk. Ennek köszönhetően a luxus kivitelű terasz karbantartása koránt sem okoz olyan fejfájást, mintha fábó lenne. A Twinson terasszal nem kell évente tízezreket költenie utólagos felületkezelésre. A Twinson anyag ellenállóbb a fánál – különösen jól teljesít a fakárosító gombákkal, rovarokkal és a nedvességgel szemben. A tartósság záloga a 25 éves garancia.

A Twinson Massive teraszok teherbírása 1750 kg/m2. Az egyes deszkák kapcsokkal illeszkednek egymáshoz, amelyek elnyelik az anyag nyúlását. Ez pedig alig 2 mm/m, ezért a deszkák nem csavarodnak és nem repedeznek.

Szeretne többet megtudni a Twinson anyagról?
Fenyő és PVC ellenálló elegye

Medencékhez és egyenetlen felületekhez

A Twinson Massive teraszdeszkák tömörek, és nem kamrázottak, ezért bármilyen formára levághatók. Az alapszerkezethez nemesacél- vagy PVC-kapcsokkal rögzülnek. A rozsdamentes kapcsok a támrendszerben bármilyen szögben elfordíthatók, ezért nem korlátozódnak a 90 fokos összekötésre, így a lekerekített és a nem szabványos medence vonala is könnyen követhető.

Sőt, a terasz lerakása előtt nem kell különleges módon kialakítani az aljzatot. A Twinson Massive terasz telepíthető egyenetlen felületre is, amely könnyen kiegyenlíthető az állítható oszlopokkal. A terasz önhordó szerkezetként is összeállítható.

Medencékhez és egyenetlen felületekhez

Referencia /

Twinson Massive: Terasz határok nélkül

Engedje szabadjára képzeletét! Az üreges kamrák nélküli masszív deszkákkal bármilyen ötletét megvalósíthatja az egyenes vonalak alkotta építményektől a kifinomult geometrikus formákig. Egyszerűen formázhat kerekre vágott széleket, az innovatív, változatos és sokrétű kapcsolóelemeknek köszönhetően a Twinson Massive rendszerben rejlő lehetőségek gyakorlatilag határtalanok.

A Twinson Massive elsősorban medencék köré, vagy organikus formák kialakításához alkalmas.

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.