Deceuninck terasz- és erkélyajtók

A teraszra, erkélyre vagy kertbe vezető ajtók jelentik az átjárást a bel- és a kültér között. A tökéletes kapcsolat az emelő-bukó nyitási rendszerrel érhető el, amellyel erőlködés nélkül nyithatunk hatalmas üvegfelületeket. A harmonikaajtók oszlopok és rögzített üvegezés nélkül biztosítanak széles átjárást az erkélyre vagy a kertbe. A nyílóajtók és az emelő-tolóajtók hagyományos megoldásként szinte bármilyen házba alkalmasak.

Emelő-tolóajtók

Az emelő-tolóajtók fénnyel árasztják el az otthonát. Az akár 6 méter széles üvegfelületek egyetlen mozdulattal könnyen elhúzhatók.

Toló-bukó ajtók

A toló-bukó ajtók összekötik a házát a kerttel vagy az erkéllyel, mindezt egyetlen hatalmas üvegfelülettel. Egyúttal kiváló hőszigetelők és betörésbiztosak is.

Harmonikaajtók

A harmonika-teraszajtó oszlopok és rögzített üvegfelület nélkül biztosít teljesen szabad átjárást. A dizájner pedig lehet Ön is – melyiket választja a 40 féle színből?

Nyílóajtók

A nyíló erkély- és teraszajtó megbízható klasszikus. Készülnek alacsony költségvetésű épületekhez és passzívházakhoz egyaránt.