Murvinyl párkány- és álmennyezetburkolatok

A Murvinyl burkolati rendszer könnyű ám ellenálló profilokból épül fel, melyek egyaránt alkalmasak ereszek, tetőpárkányok és a házbelső burkolására. Ellenálló az időjárással, a penésszel és a mechanikus sérülésekkel szemben. Alapszínekben, fehér és bézs változatban készül, illetve arany és sötét tölgy dekor renolit fóliával bevonva kapható.

Forgalmazó keresése a közelben

Paraméterek

  • kamrázott PVC-profilok
  • 4 színváltozat
  • könnyen összeállítható
Paraméterek

Párkányok, álmennyezetek védelme és energiatakarékosság

A Murvinyl burkolatok védik az álmennyezeteket és a párkányokat az UV sugárzással, az időjárással és a penésszel szemben. Kamrázottságuknak köszönhetően rendkívül ellenállóak és könnyűek, ezért nem terhelik  meg a homlokzatot.

Hőszigeteléssel kombinálva az eresz csökkenti a hőveszteséget, így Ön energiát takarít meg.

2016-05-30-12_26_36-Barvy-_-Inoutic-(6).jpg
Színek megjelenítése

Egyszerű felszerelés és karbantartás

A Murvinyl burkolatokat egyedül is felszerelheti, és ehhez még különleges szerszámokra sincs szüksége. A profilok a lambériarendszernek köszönhetően a belőhető kapcsokkal könnyen rögzíthetők az alapszerkezethez. A rögzítés rejtett, így nem zavarja a burkolat összképét.

Forgalmazó keresése a közelben

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.