Nyílóajtók

A hagyományos ajtókhoz hasonló nyílóajtókkal szerelt erkély- és teraszajtók szinte minden háznál praktikus megoldást jelentenek. Ezeket négy- vagy ötkamrás változatban gyártjuk. A 4 kamrás megbízható de pénztárcakímélő, az 5 kamrás elsősorban a hőszigetelő képességével magasodik ki.

A profiljainkkal szerelt ajtók biztonsági elemekkel és merevítésekkel védik otthonát. Alacsony alumíniumküszöbbel szerelve akadálymentesíthetők.

Forgalmazó keresése a közelben

Paraméterek

  • 4 kamrás (Arcade) vagy 5 kamrás (Prestige, Eforte)
  • beépítési mélysége 71, 76 vagy 84 mm
  • 12-56 mm-es üvegvastagság
  • teljes kerület menti keret, vagy akadálymentes alumíniumküszöb
  • a szárny magassága akár 2,3 m; szélessége akár 1,6 m (a további specifikációk függvényében)

A hagyományos vagy a passzívházba is

Az erkély-nyílóajtó-profilokat három változatban gyártjuk. A 4 kamrás Arcade profilok gazdaságosak, jó hőszigetelő tulajdonságuk mellett pedig megbízhatóak is. Az 5 kamrás Prestige és Eforte profilok kiváló hőszigetelők, sőt az Eforte passzívházakhoz is alkalmazható. Minden profil gyártásakor ügyelünk a minőségre. A különbség elsősorban a kamrák számában és a tömítésben van.

Azért, hogy hosszú ideig megmaradjon az ajtó hőszigetelő tulajdonsága, minőségi tömítést használunk. A tömítést közvetlenül a profilokba sajtoljuk, és nem utólag, géppel fűzzük bele, így nem keletkezik mechanikus feszültség, és a tömítés idővel nem rövidül meg.

Easystep, egy valóban akadálymentes küszöb

Az új Easystep küszöb magassága, amely erkély-, terasz- és bejárati ajtókhoz használható, 0 cm. A küszöb a padlózatba van süllyesztve, így nem jelent akadályt a roller, járókeret vagy kerekesszék számára. A küszöb szerkezete lehetővé teszi pót biztonsági elemek elhelyezését is a betörésvédelem növelése céljára. Az Eforte rendszer kiváló hőszigetelési tulajdonságát (a tok hőátbocsátási tényezője Uf = 0,95 W/m2.K) ez az akadálymentes küszöb nem rontja le.

40 színváltozat

Az erkélyajtók 40 féle színben és dekorban készülnek. Ezek között megtalálható a fa- és alumíniumutánzat, az eredeti színek és a hagyományos fehér is. Azért hogy az ajtók nyitott állapotban is jól mutassanak, a profilokat fehér, barna és szürke maggal is gyártjuk. Ha a korszerű fémutánzat mellett dönt, az ajtók belső éle nem lesz zavaróan fehér.

Biztonságban a család

Az ajtók őrzik otthona biztonságát. Azért, hogy ezt a funkciót megbízhatóan teljesítsék, olyan biztonsági elemeket használunk, amelyeknek köszönhetően az ajtó stabil és betörésbiztos marad: biztonsági kéttalpas üvegezőlécet és acél-sarokmerevítést. A profilokba biztonsági üveg is szerelhető.

Forgalmazó keresése a közelben

Letöltések

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.