Harmonikaajtók

A harmonikaajtó összeköti a házat a kerttel, és szabad átjárást biztosít oszlopok és rögzített üvegfelületek nélkül. A „harmonika-mechanika” segítségével a teljes üvegfelület könnyedén eltolható, és az ajtó tetszőleges helyzetben rögzíthető.

A harmonikaajtó-profilokat gazdaságos 4 kamrás és kiválóan szigetelő 5 kamrás változatban is gyártjuk. Így ideális megoldást jelentenek szerényebb költségvetés esetén is, vagy ha a cél a hosszú távú energiatakarékosság.

Forgalmazó keresése a közelben

Paraméterek

  • 4 kamrás (Arcade) vagy 5 kamrás (Prestige, Eforte) kivitelben
  • beépítési mélység: 71 vagy 76 mm
  • 12-56 mm-es üvegvastagság
  • akadálymentes vasalattal

Nyitott tér oszlopok és rögzített üvegfelület nélkül

A harmonikaajtót elég az egyik oldalra tolni, és már élvezheti is a nagy nyitott teret. Nem akadályozzák az oszlopok vagy a rögzített üvegfelületek sem – a beltér tökéletes kapcsolatban áll a kerttel vagy az erkéllyel. A nyitott ajtó bármilyen helyzetben rögzíthető, akár teljesen oldalra tolva, akár félig nyitott helyzetben.

A vasalat típusától függően a harmonikaajtó akadálymentes is lehet, vagyis a küszöb alacsonyabb 2 cm-nél.

40 dekor és szürke mag

Hogyan néznek majd ki az erkélyajtói? Az Arcade profilnál 36, a Prestige és az Eforte profiloknál 40 színből és dekorból választhat. Ezek között megtalálhatók fa- és alumíniumutánzatok, az eredeti színek és a hagyományos fehér is. A profilok belső élei akkor sem maradnak fehérek, ha a modern fémutánzatot választja – kizárólag mi gyártunk ajtóprofilokat szürke maggal.

Gazdaságos megoldás és energiatakarékosság

Az harmonikaajtó-profilokat két változatban gyártjuk. A 4 kamrás Arcade profilok ideálisak a gazdaságos megoldást, de megbízható erkélyajtót kereső családoknak. Az 5 kamrás Prestige és Eforte profilok pedig kiváló szolgálatot tesznek a passzívház-tulajdonosoknak, akik elsősorban az alacsony energiaköltségeket tartják szem előtt. Mindkét változat gyártásánál a minőségre helyezzük a hangsúlyt, így a különbség kizárólag a szigetelőképességben mutatkozik meg.

Forgalmazó keresése a közelben

Letöltések

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.