Toló-bukó ajtók

A toló-bukó terasz- és erkélyajtók fénnyel árasztják el a házat. A két- vagy négyszárnyú, 2,3 m magas és 1,6 m széles ajtószárnyakkal hatalmas üvegfelületet nyerhetünk.

4 és 5 kamrás kivitelben készülnek, emiatt egyaránt alkalmasak hőszigetelt családi házakba és passzívházakba is. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek – a minőségi tömítéssel és az akár 56 mm vastag üvegezéssel csökkentik az energiaköltségeket.

Forgalmazó keresése a közelben

Paraméterek

  • 4 kamrás (Arcade) vagy 5 kamrás (Prestige, Eforte) kivitelben
  • beépítési mélység: 71, 76 vagy 84 mm
  • 12-56 mm-es üvegvastagság
  • kétszárnyú vagy négyszárnyú kivitel
  • szárnyak magassága 2,3 m; szélessége akár 1,6 m

Minőségi tömítés = energiatakarékosság!

A toló-bukó terasz- és erkélyajtók Arcade, Prestige és Eforte profilokkal készülnek. Az Arcade gazdaságos, de megbízható profilú, jó hőszigeteléssel. A Prestige és az Eforte profilok kiváló hőszigetelő tulajdonságukkal emelkedik ki. Az Eforte ajtóprofilok akár passzívházakhoz is alkalmazhatók.

Mindhárom profillal készülő ajtók biztonságosan tömítettek a csapadékkal szemben, és hatékonyan csökkentik a ház hőveszteségét. Ennek köszönhetően a háztartás energiaköltsége is szerény. A gyártáskor minőségi tömítést használunk, amit egyenesen a profilokba helyezünk, és nem utólag húzzuk bele gépi úton. Ennek köszönhetően nem alakul ki mechanikai feszültség, és a tömítés nem zsugorodik.

Mennyit takaríthat meg velünk?

Ajtók minden stílushoz

Az ajtók formaterve csak Önön múlik – összesen 40 színből és dekorból választhat. Fém- vagy fautánzatokból, eredeti színekből, vagy választhatja a hagyományos fehéret is. Ajtója nyitott állapotban is jól mutat majd, mert a piacon egyedülálló módon az ajtóprofilokat fehér, barna, sőt szürke maggal is gyártjuk, így a profilok belső élei nem szükségszerűen fehérek.

Önön múlik az ajtó mérete is. A fehér profilból készülő ajtószárny akár 1,6 m széles és 2,3 m magas is lehet, a színes profilokból pedig 1,4 m széles és 2,2 m magas készíthető. Az ajtók összesen két- vagy négyszárnyúak lehetnek. A tolószárnyak nemcsak nyithatók, hanem billenthetők is.

Az ajtó színének kiválasztása

Legyen biztonságban az otthona!

A profiljainkból gyártott ajtókkal biztonságban tudhatja otthonát. Biztonsági, kéttalpas üvegezőlécet használunk, és a teljes szerkezetet mechanikus sarokösszekötőkkel erősítjük meg, hogy az ajtók betörésbiztosak legyenek. Az ellenállóság biztonsági üvegezéssel tovább növelhető.

Forgalmazó keresése a közelben

Letöltések

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.