Premium alumínium-homlokzatburkolatok

A Premium alumíniumburkolatok modern formatervű, integrált szellőztetőrendszerrel szerelt homlokzati burkolatok. A homlokzat ezeken keresztül lélegzik, ezért nem nedvesedik, a burkolat pedig megakadályozza a hőveszteséget, amivel energiaköltséget takarít meg Önnek. A Premium burkolatok ezen felül karbantartásmentesek, és megfelelnek az „A” tűzvédelmi osztály követelményeinek.

Forgalmazó keresése a közelben

Paraméterek

 • a rejtett kapcsok segítségével könnyen felszerelhető
 • integrált szellőztetés
 • kombinálható a Twinson Premium burkolatokkal
 • szerkezet támfalakkal
 • széleskörű színválaszték (bármilyen RAL szín, különleges színek, eloxált ezüst, ezüst, barna)
 • vékony
 • erős és robusztus
 • Megfelel az „A” tűzvédelmi osztály követelményeinek
 • Integrált szellőztetés – szellőztetett és lélegző homlokzat, biztosított a nedvesség- és a hőelvezetés
 • A különleges, szabadalmaztatott rejtett kapcsok segítségével könnyen összeszerelhető
 • Vékony – új épületeknél és épületfelújításnál egyaránt alkalmas
 • Szerkezet támfalakkal
 • Lambériarendszer – a homlokzati elemek automatikus párhuzamosítása
További paraméterek megjelenítése
Paraméterek

Integrált szellőztetőrendszer

A Premium alumíniumburkolat engedi a ház homlokzatát lélegezni. Erről gondoskodik a szellőztetőrendszer, amelyen át a levegő a burkolat alatt áramlik, elvezetve a nedvességet. Egyúttal állandó hőmérsékleten tartja a házat – télen a ház nem hűl ki, nyáron nem forrósodik fel.

A homlokzati burkolat önmagában is megállja a helyét, de egyben a ház külső szigeteléseként is szolgálhat. A megfelelő szigetelés akár 20%-kal csökkentheti az energiaveszteséget, így hatékonyan segít az energiaköltségek mérséklésében.

Kérdezzen rá a burkolatok árára!

Luxuskivitel számos változatban

Milyen homlokzat állna jól a házának? Választhatja a RAL-skála bármely színét, a feketét, az ezüstöt, a barnát vagy akár különleges színeket. A homlokzattal összhangba kerülnek a záróprofilok is, melyeket többféle színváltozatban gyártunk.

A Premium alumínium-homlokzatburkolat kombinálható a Twinson Premium kompozit anyagból készült burkolattal. A fa külső és az alumínium tökéletes formatervű homlokzatot alkot.

Luxuskivitel számos változatban

Gyors összeállítás

A homlokzati burkolat rögzítésére különleges kapcsokat fejlesztettünk ki, a burkolatok felszerelése így rendkívül gyors és egyszerű. A kapcsok ráadásul nem bontják meg a homlokzat egységes képét – az alá vannak ugyanis elrejtve.

A különleges rögzítésnek köszönhetően a Premium alumíniumhomlokzat egyes részei egymásba illeszkednek. A támfalszerkezet mindemellett rendkívül ellenállóvá teszi a homlokzatot.

Széleskörű felhasználás

A Premium alumínium homlokzati burkolat rendkívül vékony, ezért kiválóan passzol az új és régi épületekhez egyaránt. Használható hőszigetelt és szigetelés nélküli homlokzatokon, a külső falak burkolataként, a tetőkibúvók, tetőablakok külső falain és ereszek burkolásához is.

Forgalmazó keresése

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.