Prestige ablakprofilok: költségtakarékos és környezetbarát

A 6 kamrás Prestige profilok kiválóan alkalmasak hőszigetelt házakba. A keret 1,1 W/m2K hőátadási tényezője alacsonyan tartja az energiaköltségeket, a 45 dB-es hangszigetelése pedig tompítja az utcáról beszűrődő zajokat. A Prestige profilok üvegezése 25 mm mély üvegezőhoronyba van beeresztve. Ennek köszönhetően az ablakok jobban szigetelnek és nem párásodnak.

Tetszés szerint választhat a Prestige profilok 40 színéből és dekorjából. Arra is gondoltunk, hogy az ablakok nyitott állapotban is jól nézzenek ki, ezért fehér, barna és – a piacon egyedüliként – szürke maggal is gyártjuk.

Forgalmazó keresése a közelben

Paraméterek

 • a hőátbocsátási tényező Uf = 1,1 W/m2K (Mi az Uf?)
 • 6 kamra
 • 76 mm-es beépítési mélység
 • az üvegtől függően akár R= 45 dB hangszigetelés
 • 24-56 mm-es üvegvastagság
 • egyenes vagy 3 változatú vízvetős szárny
 • Hőszigetelési értéke Uf = 1,1 W/m2K a 76 mm-es szerkezeti mélység és a hat kamrás technológia esetén
  • alkalmas alacsonyenergiás házakba is
 • Választható ütközéses és középső tömítés is
 • Méretes kamrák a merevítéshez – magas tehetetlenségi nyomatékú acél
  • rendkívül stabil ablakszerkezet
 • Üvegezőhorony: 25 mm
  • nem képződik páralecsapódás az összekötésekben, kiváló felületi hőmérsékleti értékek
 • Széles színválaszték
 • Különleges, színes Titanium Plus fóliák
  • 4 szín alumínium külsővel
 • Ólommentes profilok – CaZn PVC stabilizátorok
További paraméterek megjelenítése

Ablakok alacsonyenergiás házakhoz

A Prestige ablakprofilok megfelelnek a szigorú hőszigetelési követelményeknek. A keret 1,1 W/m2K hőátadási tényezőjével és az 56 mm-es üvegezéssel csökkenti az egész ház energiafogyasztását. A minőségi tömítésnek köszönhetően a szigetelőképessége az idő múlásával sem csökken. A tömítést közvetlenül a profilokba helyezzük, és nem utólag, géppel fűzzük bele, ezért nem keletkezik mechanikus feszültség, és a tömítés nem rövidül meg.

A jobb hőszigetelést támogatja a 25 mm mély üvegezőhorony is. Az üveg mélyebben van beeresztve a keretbe, ezért a beeresztés helyén kevesebb hő illan el. A mélyebb horony miatt az ablak nem párásodik.

Mennyit takaríthat meg a Prestige-zsel?
Ablakok alacsonyenergiás házakhoz

40 szín és dekor

A Prestige profilok 40 színe és dekorja között megtalálhatók a fa- és fémutánzatok, és egy egész sor egyéb szín. A profiljainkkal készült ablakok nyitott állapotban is mutatósak – belül lehetnek szürkék is, nem csak fehérek vagy barnák. Az ablakaink tökéletesen harmonizálnak az épülettel, ha a megfelelő színváltozat mellett dönt.

Sőt, az alumíniumburkolattal a műanyag ablakok a fémablak hatását keltik. Hőszigetelő tulajdonságuk és áruk mégis a műanyagé.

Az ablak színének kiválasztása
40 szín és dekor

Környezetbarát gyártás

A gyártáskor a természetre is gondolunk, ezért az ablakprofilokat újrahasznosított PVC-ből készítjük. Az újrahasznosított műanyagból készült profilokat azonos teszteknek vetjük alá, mint az elsődleges anyagot (szűz PVC), ezért a minőségromlás esélye ki van zárva. Büszkék vagyunk rá, hogy az ablakaink gyártásakor teszünk valamit a környezetért.

Forgalmazó keresése a közelben
Környezetbarát gyártás

Referencia /

Hotel Fürstenfelder

Helyszín: Fürstenfeldbruck, Németország
Termék: Deceuninck Prestige profil szögletes vízvetős szárnnyal
Szín: Architecture Colors / Graphit Schwarz / grafitszürke (Dec. 921)

Nemes anyagokkal kombinált egyszerű elegancia: ezt tudja ez a fürstenfeldbrucki négycsillagos szálloda. Visszafogott luxusmegjelenésüknek és lágy felületi szerkezetüknek köszönhetően az ablakok tökéletesen illeszkednek a létesítmény építészeti stílusához. A választás a Titanium Plus felületi kialakítás egyik elegáns színárnyalatára esett, az Architecture Colors  színkategória grafitszürkéjére.

Referencia /

Adentes Egészségügyi Központ

Termék: Prestige profil egyenes/sík szárnyakkal
Szín: Architecture Colors / Aluminium Weiss / alumíniumfehér

Nagy ablakfelületek a modern építészet jegyében

Egy egészségügyi létesítményben alapvetés, hogy az ember legyen a középpontban. Az épület üvegezése – a hatalmas ablakfelületek – teremtette kellemes, világos környezet pihentetően hat az itt tartózkodó betegekre. Az épület eleganciáját az Architecture Colors sorozat fehér alumínium színű minőségi ablakfóliái fokozzák. Az Deceuninck profilok a hangszigeteléssel szembeni magas elvárásoknak is megfelelnek.

Referencia /

Családi ház, Zlonín

Termék: Prestige ablakprofilok, Twinson Terrace
Szín: az ablakprofilok Titanium Plus felületkezelést kaptak, a Twinson Terrace tőzeg dekorral készült
Helyszín: Zlonín (Csehország)

A Prágához közeli Zlonínban található új építésű családi ház megoldásai között nem sok szokványosat találunk – ez egy minden ízében egyedi alkotás. A legújabb trendet követő izgalmas elemei közé tartoznak a Titanium Plus felületkezelést kapott Deceuninck Prestige PVC-profilok is, amelyek nemcsak az ablakok anyagát adják, de a teraszra vezető nagy tolóajtók is ebből készültek. A műanyag kamrás, záró fóliaréteggel bevont profilok tökéletesen utánozzák az alumíniumot, emellett rendkívül stabilak és ellenállók. Megjelenéséhez jól illeszkedik a profil szürke kamrája is.

A házhoz tartozó kertet is a legújabb anyagok felhasználásával építették. A terasz, az első emeleti erkély padlója, a virágládák, a kerítés és a kapu is Twinson Terrace kompozit anyagból készült, amely a két összetevő (a fa és a műanyag) kiváló tulajdonságait egyesíti. Ránézésre semmi sem különbözteti meg a fától, ugyanakkor szinte semmilyen karbantartást nem igényel, mégis rendkívül tartós.

Referencia /

Pribina lakóház, Malacky, Szlovákia

Nyílászáró gyártó: Karol Hegedűs, STARBEC, s.r o., Tardoskedd, Szlovákia
Helyszín: Pribina lakóház, Malacky, Szlovákia
Termék: Deceuninck Prestige hármas üvegezésű ablakprofilok
Szín: antracit felületkialakítású ablakprofilok

A Pribina lakóház ablakai a homlokzat fontos elemei. A műanyag ablakprofilok antracit színkialakítása az alumíniumra emlékeztet. Az ablakprofilok belső oldala semleges fehér színű, hogy a felhasználók a belteret saját elképzeléseik szerint tudják kialakítani.
 
Az elején a beruházónak nem volt konkrét elképzelése a nyílászárókat illetően. Csupán minőségi hatkamrás profilokat kért, antracit színben és hármas üvegezéssel. A nyílászáró-gyártó Deceuninck Prestige profilok alkalmazását javasolta, amelyek teljesítik azokat az elvárásokat, amelyeket egy ilyen presztízs értékű építménnyel szemben támasztanak. 76 mm-es beépítési mélységének és masszívságának köszönhetően a profil a hármasüveg befogadására is alkalmas. A beruházónak a lakóház homlokzatának hőszigetelésével és a minőségi nyílászárók felhasználásával sikerült elérnie, hogy a lakóház energetikai besorolása B osztályú.

Deceuninck színrendszer /

Egyedi ablakszínek bármilyen stílushoz

A színes ajtók és ablakok az egész épület architektúráját feldobják, és meghatározzák a homlokzat külalakját is.

Az Deceuninck széles színpalettájáról válogatva a kivitelezési lehetőségek szinte korlátlanok. A színválaszték tökéletesen illeszkedik a modern építészeti trendekhez, ennek köszönhetően teljesen egyedileg tervezhetők az új és a felújítás előtt álló régi épületek. A színezés új, vonzó külsőt kölcsönöz a homlokzatoknak. A színes fóliák használhatók egy vagy mindkét oldalon. A színek sokféleképpen kombinálhatók, az ablakok akár eltérő színt is kaphatnak a külső és belső oldalukon.

A minőségi és rendkívül ellenálló fóliák a legszigorúbb üzemi elvárások mellett az aktuális dizájntrendeknek is megfelelnek, árnyalatukat pedig teljes élettartamuk alatt megőrzik. Ezek a felületkezelések különösen ellenállók a hőmérséklet ingadozásával és az UV sugárzással szemben, ápolásuk pedig rendkívül egyszerű. A színskála az ablakprofilokon túl a tolóajtókhoz és a bejárati ajtókhoz is rendelkezésre áll.

A színváltozatok a különféle építészeti stílusok szerint csoportokba rendeztük, így könnyen kiválasztható az elképzeléseinek megfelelő árnyalat.

Trend Colors

A decens és divatos szürke árnyalatok a nemes gyöngyházas szerkezettel kombinálva kifinomult megjelenést kölcsönöznek az épülettervek kialakításakor.

Architecture Colors*

A Titanium Plus prémium színezés exkluzív alumínium és fém külsője hangsúlyozza a magán- és kereskedelmi épületek modern jellegét.

Classic Colors

Elegáns faerezetű felület különböző színekben; univerzálisan beilleszthető mind a családi házakba, mind a kereskedelmi épületekbe.

Timeless Colors

A tartós színárnyalatokkal kombinált finom faerezet egyediséget kölcsönöz a homlokzatának.

Traditional Colors

A természetes faárnyalatok egyaránt tökéletesen illeszkednek a hagyományos és a modern építészeti stílusokhoz.

Színkonfigurátor

Színkonfigurátorunk segít, hogy mindössze pár kattintással megalkossa az Önnek tetsző homlokzatot. Töltsön fel egy fényképet a házáról, és próbálja ki!

Letöltések

Tippek és tények

Ablakvásárlási tippek

Tudja, mire kell ügyelni az ablak kiválasztásakor, és hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy minőségi nyílászáró? Itt egy remek áttekintés, amely segít a helyes döntésben.

Tippek teraszrendszerek vásárlásához

Hogyan választható ki a megfelelő terasz, milyen gondozást igényel, és miért környezetkímélők a Twinson anyagból készült teraszaink? Ebben a részben választ kaphat ezekre a kérdésekre.